Американските служители страдат от липса на достатъчно почивка. Това е

...
Американските служители страдат от липса на достатъчно почивка. Това е
Коментари Харесай

Водещи компании предлагат хибридна работа и плащат ваканции на служителите

Американските чиновници страдат от липса на задоволително отмора.

Това е изводът от нов отчет на Expedia, представен от CNBC. Платформата за обмисляне на пътувания интервюира 14 527 души в над 10 страни, в това число Франция, Мексико и Канада.

Анкетираните в Съединени американски щати са си вземали по-малко отпуск от чиновниците във всяка друга страна, демонстрират данните.

Инфлацията, дефицитът на личен състав и натоварените графици са най-големите спънки за това чиновниците да не могат да се възползват от правото на свободно време.

Все отново платеният отпуск е търсено преимущество измежду американските служащи, като 62% от тях декларират, че за тях е " извънредно значимо " да имат работа, която предлага отпуск, съгласно изследователския център Pew, който през февруари е интервюирал 5 188 американци.

За да предотвратят прегряването и да подобрят изискванията за чиновниците, някои компании вършат още една крачка напред и оферират да компенсират разноските за ваканции.

Ако търсите гъвкава работа, която ще ви разреши да работите от разстояние и ще ви помогне да си позволите да пътувате повече, шест компании оферират благоприятни условия за работа от разстояние и дават на чиновниците си обезщетения за разноските за техните пътувания, съгласно FlexJobs.

1. Airbnb

Индустрия: Пътувания

Предимство: Служителите получават 2 000 $ заем за пътешестване в Airbnb всяка година, който може да се употребява за запазване на престой или прекарване в платформата Airbnb.

2. BambooHR

Индустрия: HR програмен продукт

Предимство: Като част от политиката за " заплатен отпуск ", BambooHR предлага на чиновниците си годишна стипендия от 2 000 $ за покриване на разноски за отмора като самолетни билети и хотелски стаи.

3. Calendly

Индустрия: Софтуер за обмисляне на срещи

Предимство: Служителите получават годишна сума за отпуск в размер на 1000 $, която може да се употребява за хотели, полети или коли чартърен.

4. Thirty Madison

Отрасъл: Здравеопазване

Предимство: Служителите имат право на годишен бюджет за отпуск в размер на 750 $ от първия ден на работа, който може да бъде употребен единствено откакто са взели отпуск с дълготрайност най-малко пет дни.

5. Tripadvisor

Индустрия: Технологии, пътувания

Предимство: Tripadvisor възвръща на чиновниците разноски за персонални пътувания като част от световното си обезщетение за метод на живот. Сумата, изплащана за възможни услуги и артикули, се основава на годините работа на чиновниците.

6. Philo

Индустрия: Стрийминг, развлечения

Предимства: Платформата за стрийминг предлага на чиновниците си безграничен отпуск, както и годишен бонус в размер на 2000 $.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР