Американските сили са насочили 14 ракети, които са били готови

...
Американските сили са насочили 14 ракети, които са били готови
Коментари Харесай

САЩ нанасят четвърти кръг от удари по цели на хутите след обявяването им за терор

Американските сили са насочили 14 ракети, които са били подготвени за изстрелване в Йемен, сподели американската войска в сряда, откакто Вашингтон преназначи подкрепяните от Иран бунтовници хути като " терористична " организация за техните офанзиви против търговски кораби.

Хусите, които към този момент са били изправени пред голям брой въздушни удари в отговор на тяхното ориентиране към интернационално мореплаване, удариха притежаван от Съединени американски щати транспортен съд за насипни товари след оповестяването на определянето и дадоха обещание да продължат офанзивите, съгласно които са в поддръжка на палестинците в Газа.

Силите на Съединени американски щати " нанесоха удари по 14 ракети на хусите, подкрепяни от Иран, които бяха заредени, с цел да бъдат изстреляни в следени от хусите региони в Йемен ", се споделя в изказване на Централното командване (CENTCOM).

„ Тези ракети на изстрелващите релси представляваха непосредствена опасност за комерсиалните кораби и корабите на Военноморски сили на Съединени американски щати в района и можеха да бъдат изстреляни когато и да е, което накар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР