Американските сенатори разчитаха още тази седмица да представят проект за

...
Американските сенатори разчитаха още тази седмица да представят проект за
Коментари Харесай

AP: САЩ забавят още помощта за Украйна

Американските сенатори разчитаха още тази седмица да показват план за мигрантите, който е нужен, с цел да се даде помощ на Украйна, пише Associated Press.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12372
Но в последна сметка те единствено обявиха за прекомерно огромни различия. " Все още има прекалено много нерешителни въпроси “, съобщи сенаторът Джеймс Ланкфорд.

За Джо Байдън е значимо да успее по този въпрос, защото спонсорирането на Украйна е неговият главен приоритет във външната политика, отбелязва създателят на публикацията. И в случай че Съединените щати не ѝ дават нова помощ, това доста ще отслаби нейните отбранителни качества и нейното държавно управление.

Сенатор Крис Мърфи означи: " Нямаме доста време. Украйна в действителност е в заплаха. Това несъмнено е все по-опасен миг ". Освен това Киев се нуждае от финансиране до крайния период февруари, както сподели самият Зеленски, написа " Фокус ".

Но имиграционната промяна основава огромни проблеми на законодателите. " Нашата система не е обновена от десетилетия, само че обстановката с миграцията е доста динамична и доста друга от тази, която беше преди доста години “, признават сенаторите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР