Американските санкции срещу Иран, които влизат в сила в началото

...
Американските санкции срещу Иран, които влизат в сила в началото
Коментари Харесай

Експерти: Американските санкции срещу Иран може да видгнат петролните котировки с 21 долара за година


Американските наказания против Иран, които влизат в действие при започване на ноември може да окажат доста по-сериозно въздействие върху пазара на нефт от ограниченията, които бяха въведени през 2012 година, считат експерити от Оксфордския институт за енергийни изследавния. Според тях, това се дължи на по-ограничените свободни индустриални мощности към днешна дата.

Запасите от нефт в света в този момент са на равнище под междинното за последните пет години, а свободните мощносит „ доста малко както по сегашни, по този начин и по исторически данни, изключително поради интернационалното търсене “, се споделя в прегледа.

Според специалистите, котировките може да се усилят за година с 21 $ за барел, до момента в който при въвеждането на глобите през 2012 година петролът нарастна с 10 $ за барел, излиза наяве от информация на Bloomberg.

Експортът на нефт от месец май да вземем за пример се понижен с към 800 хиляди барела дневно, до момента в който преди спадът е бил от порязъка на 400 хиляди барела дневно.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР