Американските рокаджии от Ugly Kid Joe, стават част от все

...
Американските рокаджии от Ugly Kid Joe, стават част от все
Коментари Харесай

Ugly Kid Joe забиват на Midalidare Rock In The Wine Valley |

Американските рокаджии от Ugly Kid Joe , стават част от все по-силния фестивал в долината на виното. Midalidare Rock In The Wine Valley ще се организира на 14, 15, 16 и 17 юли. Потвърдените групи, които ще забележим това лято са Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, The Dead Daisies, Alestorm, Ross The Boss, Freedom Call и Project Renegade.

Ugly Kid Joe са основани през 1989 година. Бандата има издадени четири студийни албума. Най-успешните от които са As Ugly as They Wanna Be (1991) и America’s Least Wanted (1992), които имат статут на платинени. Бандата се разпада през 1997, само че се събира още веднъж през 2010 след като не стопират да турират. Феновете в България ще чуят онлайн и най-големите шлагери на групата, измежду които са Cats in the Cradle и Everything about you.

Освен Ugly Kid Joe, на Midalidare Rock ще забележим още групата на Gus G (китарист на Ozzy Osbourne), Firewind с вокал Herbie Langhans, работил с групите Sinbreed и Avantasia. Немските пауър метъли от Scanner и гръцките рок машини от Silent Winter.

„ Искаме за следващ път да благодарим на всички почитатели, които застанаха зад нас през последните две сложни за всички години и демонстрираха, че

в действителност има смисъл. Подготвяме се за паметен фестивал “, споделят уредниците.

Билети:
Билетите, закупени за изданията през 2020 година и 2021 ще важат за 2022 година без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са към този момент в продажба в мрежата на.

Цените на билетите са:
Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake - 80.00 лева
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лева
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лева
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лева
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лева
Деца до 12 години влизат гратис.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР