Американските работници съобщават, че са най-нещастните от години, въпреки увеличения

...
Американските работници съобщават, че са най-нещастните от години, въпреки увеличения
Коментари Харесай

Американските работници са „по-нещастни на работа“, отколкото са били от години, тъй като инфлацията и дистанционната работа оказват влияние

Американските служащи оповестяват, че са най-нещастните от години, макар „ нараствания на заплатите, повече заплатен отпуск и по-голям надзор върху това къде работят “, съгласно The ​​Wall Street Journal.

Вестникът се базира на отчет на Gallup за работното място от 2023 година, съгласно който „ броят на служащите в Съединени американски щати, които споделят, че са ядосани, уплашени и неангажирани, нараства “.

Друго изследване на BambooHR откри по сходен метод, че данните от „ повече от 57 000 служащи демонстрират, че резултатите за задоволеност от работата са паднали до най-ниската си точка от началото на 2020 година, след спад от 10% единствено тази година. “

p>

Американските служащи оповестяват, че са най-нещастните от години, макар „ нарастванията на заплатите, повече заплатен отпуск и по-голям надзор върху това къде работят “, съгласно The ​​Wall Street Journal. (iStock)

Инфлацията, която изяде номиналните облаги на заплатите, салдото сред професион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР