Американските потребителски регулаторни органи увеличават натиска върху подкрепено от Серена

...
Американските потребителски регулаторни органи увеличават натиска върху подкрепено от Серена
Коментари Харесай

Американските регулаторни органи връчват удар, насочен към подкрепеното от Серена Уилямс предприятие

Американските потребителски регулаторни органи усилват натиска върху подкрепено от Серена Уилямс започващо кредитиране, като вкарват предложение за предписание, което ще ограничи метода, по който таксува клиентите.

Действието на Бюрото за финансова отбрана на потребителите и неговия шеф Рохит Чопра следва правосъдно дело, заведено от регулатора по-рано тази година за лъжливи практики при разпределяне на заеми.

По-рано тази година SoLo разгласи, че е получила „ седемцифрена инвестиция “ от Serena Ventures, финансовата компания на тенис звездата, която се пенсионира през 2022 година Фирмата за рисков капитал, която споделя, че влага в започващи компании, които или се ръководят, или обслужват малцинства, изброява SoLo на уеб страницата си като една от фирмите в портфейла си.

„ SoLo трансформира живота на елементарните американци с демократизиран достъп до капитал и възвращаемост, която в действителност е вкоренени в общността. Финансирането на общността работи и SoLo е доказателство за то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР