Американските политически наблюдатели непрекъснато са заети с търсенето на наследник

...
Американските политически наблюдатели непрекъснато са заети с търсенето на наследник
Коментари Харесай

Американските медии търсят възможен наследник на Путин

Американските политически наблюдаващи непрестанно са заети с търсенето на правоприемник на настоящия президент на Руската федерация Владимир Путин .
Няколко изявления от друг тип едновременно, само че основно свързани с консервативното направление, съвсем по едно и също време разгласиха материали, засягащи „ главата на Русия, с която Западът ще може да прави бизнес “.
По-специално The National Interest (цитиран от „ Свободная пресса ”) показва вяра, че актуалният началник на Кремъл Путин няма да се възползва от новото право на преизбиране.
Неволно разкривайки листата с „ в действителност демократични претенденти “, мечтани за Запада, изданието е насила да съобщи, че Алексей Навални е „ непристъпен “, сходно на Анатолий Чубайс„ извънредно неизвестен измежду съветските гласоподаватели “, а Дмитрий Медведев е „ слаба фигура “.
 Путин се похвали с антитела против COVID-19 Путин се похвали с антитела против COVID-19
Руският президент Владимир Путин съобщи, че е развил антитела, откакто се имунизира против COVID-19, съобщи ТАСС. „ Точно на дев...
„ Национален интерес ”, сходно на други консервативни запаси, обаче се съгласява с фигурата на Алексей Кудрин. Според изданието „ Откроява се един водач - ръководителят на Сметната палата на Руската федерация Алексей Кудрин. Това е някогашният първи вицепремиер и два пъти министър на финансите. ” Наред с другото Кудрин е запомнен с обстоятелството, че интензивно купуваше държавни облигации на Съединени американски щати.
TNI също по този начин акцентира, че точно Кудрин непроменяемо се придържа към „ правилата на свободната търговия и демокрацията “.
„ Той има заслужена известност на демократичен модернизатор и е „ самостоятелен мъдрец " – показва изданието.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР