Американските метъл звезди Evanescence ще изнесат първия си концерт в

...
Американските метъл звезди Evanescence ще изнесат първия си концерт в
Коментари Харесай

Evanescence идват за пръв път в София

Американските метъл звезди Evanescence ще изнесат първия си концерт в София, две години откакто за пръв път дойдоха у нас, само че за музикален фестивал в Пловдив. Двукратните носители на „ Грами “ са присъединили страната ни в графика си, като са определили датата 11 септември за концерт в Арена Армеец.

И това не е всичко, Ейли Лий и Evanescence се връщат към рок корените си след двугодишно турне със симфоничен оркестър, отдадено на последния им албум Synthesis, и ще зарадват родните почитатели с най-големите си шлагери. Билетите за шоуто ще са в продажба от на следващия ден (30 април) за почитател клуба на групата, а от 3 май - всички редовите феновете ще могат да си закупят пропуски. Цените им ще са от 70 (правостоящи) до 90 лв. (седящи).

В продажба ще бъде пуснато и лимитирано количество Meet&Greet пакети – 40 броя, които включват достъп до концерта, саундчека и специфична среща с групата. В продажба ще бъде пуснат и втори пакет (60 броя) с включен достъп единствено до концерта и саундчека преди него.

За първия си независим концерт в София бандата идва в автентичен състав - Ейми Лий – вокал, пиано, Тим Маккорд – бас китара, Уил Хънт – барабани, Трой Маклохорн - китара, беквокали, Джен Маджура – китара, беквокали. Концертът дава обещание над 90 минути с най-големите шлагери на групата, измежду които Bring me to Life, My Immortal, Going Under и доста други в истинското им рок звучене.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР