Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия.

...
Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Американските марионетки, управляващи България, съзнателно провокират Русия

" Американските марионетки в България, ръководещи страната ни, умишлено предизвикат Русия ". Това сподели за водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. По думите му те " умишлено организират оптимално груби антируски дейности ".

Той напомни, че България беше една от първите страни, които вкараха наказания против Русия и затвориха въздушното си пространство.

" България беше една от първите страни, които затвориха морските си пристанища няколко дни, откакто с помощта на Руската Федерация и на Донецката република българските моряци бяха освободени, откакто бяха държани 54 дни наложително в украинското пристанище Мариупол от украинските военни. И, с цел да е цялостен парадоксът, когато преди 2 дни нашият министър-председател беше в Киев, той благодари на тези, които държаха като жив щит българските моряци, че са ги избавили. Това е все едно изнасилена жена да благодари на изнасилвача си, че я е избавил, тъй като е спрял да я изнасилва ", сподели Костадин Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " съобщи, че желае да попита Асен Василев и Кирил Петков от персоналния си джоб ли ще компенсират растежа на инфлацията.

" Искам да запитвам Кирил Петков и Асен Василев с техните полезности ли ще платят скока на всички цени и те ли ще компенсират от персоналния си джоб растежа на инфлацията в България, разяснява Костадинов по отношение на въпрос, който са сложили в Народното събрание кой ще заплати вредите, нанесени на българската стопанска система.

По думите му ръководещите са споделили, че " било цинично да приказваме за пари, откакто трябвало да приказваме за полезности ".

" Скокът на цената на газта ще бъде единствено първото нещо, което ще ни сполети, тъй като с него ще скочат и цените на безусловно всички други неща, за които можем да се сетим. Да не приказваме за това, че останалите енергоносители също вървят нагоре като цени, само че, несъмнено, това българските управници не ги интересува ", сподели още водачът на " Възраждане ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР