Американските и канадските власти провеждат мащабна операция спасителна операция в

...
Американските и канадските власти провеждат мащабна операция спасителна операция в
Коментари Харесай

Мащабна спасителна операция в Атлантическия океан заради изчезнала туристическа подводница

Американските и канадските управляващи организират огромна интервенция избавителна интервенция в Атлантическия океан, откакто туристическа подводница изчезна по време на втурване към останките на „ Титаник ”.

Контактът с батискафа е изгубен към час и 45 минути след потапянето му. На борда на апарата се намират петима души, като разполагат с О2 за още не повече от 70 часа. От компанията притежател оповестиха, че мини подводницата е изчезнала край крайбрежията на Югоизточна Канада, съобщи Нова тв.

Билетите за приключението костват 250 хиляди $ и включват осемдневно пътешестване и  втурване до останките на „ Титаник ” на дълбочина от 3800 м.

„ Местоположението на това търсене е почти на 900 благи източно от Кейп Код на дълбочина от към 3963 метра. Това е далечен регион и е предизвикателство да се прави търсене там, само че ние използваме всички налични средства, с цел да сме сигурни, че можем да локализираме кораба и да спасим хората на борда. От оператора на апарата разбрахме, че той е планиран с 96-часов ресурс от О2, в случай че на борда възникне изключителна обстановка. Използваме това време, по най-хубавия метод, с цел да намерим плавателния съд ”, разяснява Джон Могър, адмирал от Бреговата защита на Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР