Американските граждани трябва веднага да напуснат Беларус заради струпването на

...
Американските граждани трябва веднага да напуснат Беларус заради струпването на
Коментари Харесай

На американците им бе препоръчано да напуснат Беларус и Молдова

Американските жители би трябвало незабавно да изоставен Беларус поради скупчването на съветски войски около границата на Беларус с Украйна, съобщи Ройтерс, цитирайки Държавният департамент.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 334
В Туитър външнополитическото ведомство на Съединени американски щати насочи и предизвестие към американците да не пътуват до Молдова. Като аргументи са посочени обстановката с КОВИД-19, само че и " необикновените и будещи паника съветски военни военни дейности към Украйна и нерешеният спор сред сепаратисткия регион на Приднестровието ". Американците, намиращи се в отцепническия регион, са посъветвата неотложно да го изоставен.

На фона на напрежението към Украйна Съединени американски щати през вчерашния ден оповестиха, че затварят посолството си в Киев и местят дребна част от чиновниците му в западния град Лвов, покрай полската граница, откъдето ще обезпечават стеснен брой консулски услуги на американските жители и ще поддържат връзка с украинското държавно управление.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 334  НАТО ще обмисли изпращане на нови сили в страните от източния фланг НАТО ще обмисли изпращане на нови сили в страните от източния фланг  Германският канцлер идва в Москва в опит да предотврати експлоадирането на война Германският канцлер идва в Москва в опит да предотврати експлоадирането на война  Байдън и Джонсън разискаха обстановката по границата сред Украйна и Русия Байдън и Джонсън разискаха обстановката по границата сред Украйна и Русия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР