Американските граждани симпатизират повече на кандидатката за президент на САЩ

...
Американските граждани симпатизират повече на кандидатката за президент на САЩ
Коментари Харесай

Според проучване американците симпатизират повече на Харис, отколкото на Тръмп след дебата

Американските жители симпатизират повече на кандидатката за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия след телевизионния ѝ спор през вчерашния ден с съперника ѝ от Републиканската партия Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, демонстрира изследване, представено от ДПА.

От всички респонденти 45% са изразили позитивно мнение за Харис, а 39% за Тръмп. Проучването е направено измежду регистрирани гласоподаватели, които са гледали дебата. Допитването е било извършено от социологическа организация за няколко американски медии, в това число Си Ен Ен.

Проучването демонстрира, че 44% от феновете не са били настроени позитивно към Харис след телевизионния двубой, а 51% от интервюираните са изразили негативно мнение за представянето на Тръмп. В една от всички области Тръмп води с очевидна преднина – 55% от респондентите считат, че Тръмп е по-компетентен от Харис в икономическите си знания, като тя е получила 35% в региона. 

Според 82% от интервюираните телевизионният спор няма да повлияе на вота им през ноември, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР