Американски , за който се смята, че се е отклонил

...
Американски , за който се смята, че се е отклонил
Коментари Харесай

Американски гълъб, кръстен на Джо Байдън, рискува да бъде приспан в Австралия

Американски, за който се счита, че се е отклонил на 14 000 километра от вкъщи си, се оказал в задния двор на къща на Мелбърн, съобщи Агенция Франс Прес.
Кевин Чели-Бърд разкрил изнемощелия гълъб, маркиран с пръстен на глезена, край дома си, оповестиха локални медии. Наречен " Джо " (на определения президент на Съединени американски щати Джо Байдън), птицата изчезнала по време на съревнование в Съединени американски щати през октомври, сподели Чели-Бърд пред вестник " Хералд Сън ". „ Джо ” е проследен до притежател в Алабама.
 Москва предизвестява да не се хранят гълъбите, тъй като са прекалено много Москва предизвестява да не се хранят гълъбите, тъй като са прекалено много
Гълъбите в Москва не би трябвало да се хранят, тъй като се трансформират в злина. Предупреждението е на Департамента за запазване на околната измежду...
" Единственото нещо, което можем да допуснем, е, че в това съревнование той бил отклонен от вятър от курса и в морето е кацнал на транспортен съд ", сподели той пред вестника.
„ Може би му е писнало от (Доналд) Тръмп и е решил да се махне ”, споделил той с възприятие за черен комизъм.
Епичното странствуване на гълъба стана тематика за локалните медии, само че когато новината доближи до управляващите, птицата се трансформира в дезертьор, заобиколил строгите процедури за влизане в Австралия. " Тъй като тя не е била законно готова за импорт или импорт, здравният статус на тази птица и всички други, с които е била в контакт при произхода и преди идването си в Австралия, е незнаен ", се споделя в изказване на представител на министерството на земеделието.
" Това съставлява директен риск за биосигурността за живота на австралийските птици и нашата птицевъдна промишленост. "
 В Кувейт заловиха гълъб-наркотрафикант (СНИМКА) В Кувейт заловиха гълъб-наркотрафикант (СНИМКА)
Хитър метод за контрабанда на дрога демонстрираха кувейтските управляващи. Кувейтски митничари „ заловиха “ гълъб, който придвижва д...
„ Джо ” ще би трябвало да бъде погубен по човечен метод, в случай че е пристигнал от Съединени американски щати, без да минава през карантина, съгласно ведомството.
Отразяването на случая в пресата е малко евентуално да избави „ Джо ”; По-рано австралийските управляващи заплашиха да евтаназират кучета, принадлежащи на кинозвездата Джони Деп и тогавашната му брачна половинка Амбър Хърд, откакто не съумяха да заявяват домашните любимци на имиграционни документи. Холивудската двойка съумя да избави своите йоркширски териери с бърз полет отвън страната. Все още се чака реакция от притежателя на „ Джо ”.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР