Американски учени успяха да идентифицират седем разновидности на , които

...
Американски учени успяха да идентифицират седем разновидности на , които
Коментари Харесай

Откриха седем разновидности на COVID-19 в САЩ

Американски учени съумяха да разпознават седем разновидности на, които се разпространиха в Съединени американски щати, оповестява в. " Ню Йорк таймс ". Изследването е било извършено от група експерти от университети в щатите Ню Йорк, Ню Мексико, Луизиана, Пенсилвания и Уайоминг, написа.
Всички от разпознатите седем разновидности имат сходни разновидности. Те се отнасят най-много до особеностите по какъв начин вирусът прониква в клетката. Още не е открито сигурно дали новите варианти са по-заразни.
 Почти половината учители не възнамеряват да се имунизират против коронавирусаD-19 Почти половината учители не възнамеряват да се имунизират против коронавирусаD-19
Учителите се отнасят позитивно към имунизирането, само че по-голямата част от тях не възнамеряват да се имунизират на този стадий. Това сочат р...
В обявата се цитира мнението на вирусолога от университета на щата Луизиана Джеръми Камила, взел присъединяване в изследването. Той изрече убеденост, че разновидностите, за които става дума, се явяват " еволюционно предимство " за вируса. Специалистите откриват в каква степен са се популяризирали упоменатите седем разновидности. В кои американски щати те са се появили на първо време към момента не е открито.
По данни на федералните Центрове за надзор и профилактика на болесттите на Съединени американски щати в 40 американски щата са били регистрирани над 1100 случая на заразявания с английския вид на ковид, а в 8 щата са били разпознати 17 носители на южноафриканската вариация на патогена. В два щата са били открити сумарно три случая на заразявания с бразилския вариант.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР