Американски учени се заеха да отговорят от какви мъже са

...
Американски учени се заеха да отговорят от какви мъже са
Коментари Харесай

Жените си падат по мъже с красавици

Американски учени се заеха да отговорят от какви мъже са привлечени дамите.
Вече се пропуква тънкият лед на ширещото се мнение, че мъжкарите със съществени връзки нямат късмет в очите на необвързаните дами.
Изследователи от Тексаския университет са открили, че когато един мъж има до себе си в действителност привлекателно жена, то акцииите му се повишават в очите на останалите представителки на нежния пол. Те го правят оценка като по-състоятелен, по-щедър, с рискован дух и задоволително мощен като темперамент.
С две думи, колкото и странна да звучи, в днешно време сме по-склонни да се доверим на мачизма, в сравнение с галантните кавалерски способи.
Специалистите настояват, че това е обвързвано с еволюцията и желанието на дамите да намерят съответен полов сътрудник, с който да продължат рода.
Освен това се оказало, че в случай че една жена е почнала любовния си живот с задоволително неустрашим мъж, тя непрекъснато кръжи към тая концепция за господина до нея.
Такова държание се следи и в природата, където женските постоянно избират колегата си по другата женска, която към този момент е с мъжкаря.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР