Американски учени разказаха в кои случаи си струва да се

...
Американски учени разказаха в кои случаи си струва да се
Коментари Харесай

Лекари посочиха кога лукът става смъртоносен

Американски учени описаха в кои случаи си коства да се откажете от потреблението на лук. Лекарите споделиха, че застоялият и негоден лук може да бъде съдбовен за индивида. Дори леките черни петна върху зеленчука могат да заразят тялото с токсини, които могат да провокират развиването на рак.

Пресният лук самичък по себе си е потребен за вашето здраве. Той съдържа голямо количество потребни витамини и макронутриенти, които са толкоз нужни за човек.

Киселото мляко и фибрите пазят от рак на белия дроб

Лукът е в положение да се бори с вируси и микроби в човешкото тяло, в случай че се употребява в суровия му тип. В ястия след термична обработка, продуктът също не губи множеството от потребните си свойства. Затова лекарите поучават непрекъснато да добавяте това растение към диетата си.

Всички изгоди обаче се губят дружно със свежестта на лука. Щом той отлежи малко и върху него се появяват „ черни белези “. Растенията стават освен нездравословни, само че и отровни. Това се дължи на образуването на афлатоксин в него.

Първите признаци на кръвен съсирек, които не би трябвало да бъдат пренебрегнати

Лекарите от Съединени американски щати считат, че това се случва, в случай че нарушите разпоредбите за предпазване на продукта или оставите лука тук-там, където той може да бъде обиден от инсекти.

Стари хора умират от апетит и мраз в кофи за отпадък, а необут на боклука кара финален модел Ролс-Ройс!!! (СНИМКИ)83 годишна баба спи в кофа за отпадък, с цел да не почине от мраз!
България през XXI-ви век в Европейски с…Jan 23 2020vijti.com

Инфо: zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР