Американски тото милионер, спечелил 20 милиона долара от лотария преди

...
Американски тото милионер, спечелил 20 милиона долара от лотария преди
Коментари Харесай

Възход и падение: Късметлия спечели джакпота от тотото, но няколко години след това започна да обира банки

Американски тото милионер, спечелил 20 милиона $ от лотария преди години, през днешния ден е банков обирджия, написа английското издание The Independent. 55-годишният Джеймс Алън Хейс е обвинен за 11 набези против банки, осъществени предходната година.

Мъжът следвал еднакъв модел при всеки грабеж. Когато влизал в някоя банка той показвал на касиера на гишето записка, в която написа, че е въоръжен и упорства да му бъдат предадени всички наличните пари. Властите оповестяват, че присвоената от него сума по време на обирите, възлиза на към 40 000 $.
Хейс е бил хванат и е признал за 4 от 11-те обира, сключвайки договорка със съда. Той няма да режи в пандиза, само че управляващите са конфискували колата му - PT Cruiser, която купил с откраднатите пари.
Любопитна детайлност от живота на обирджията е, че преди 20 години той печели от
лотарията 19 млн. $. Както става нормално, облагата от дълго време е изхарчена и неналичието на средства тласнала мъжа към закононарушенията.
След като печели 19-те милиона Хейс се развежда със брачната половинка си, която му взема половината пари по време на бракоразводното дело, напомня вестник Los Angeles Daily News.
Той въпреки всичко не остава с празни ръце, а с цели 6 милиона $, които на доктрина са задоволително огромна сума и не би следвало да му се постанова да обира банки.
Но мъжът залитнал и тръгнал по неприятен път, пристрастявайки се към хероина и профуква всичко, вместо да направи рационални вложения.
Когато полицията отива да го арестува през октомври 2017 година, чиновниците на реда с удивление открили, че някогашният милионер живее в гараж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР