Американски служител каза, че дронът, който уби трима американски военнослужещи,

...
Американски служител каза, че дронът, който уби трима американски военнослужещи,
Коментари Харесай

Смята се, че иранският дрон, който уби трима американски военнослужещи, е от САЩ, твърдят официални лица

Американски чиновник сподели, че дронът, който умъртви трима американски военнослужещи, е избегнал противовъздушната защита на кула 22, защото е бил сгрешен с американски дрон.

Американският чиновник сподели, че дронът е минал около отбранителните системи на Съединени американски щати, защото това, което президентът Байдън разказа като дрон, благосъстоятелност на „ радикални, подкрепяни от Иран въоръжени групи, настоящи в Сирия и Ирак, е дошъл по същото време, когато американски дрон се очакваше назад в базата в Йордания.

Wall Street Journal в началото заяви за това развиване в понеделник, а Fox News в този момент оповестява, че американски чиновник е удостоверил историята пред изданието.

Прочетете още: Губернаторът на Тексас се изрича за „ войска от картели “ от мигранти, предизвиквайки страхове от революция


В неделя президентът Байдън сподели, че Съединени американски щати към момента „ събират обстоятелствата “ по отношение на „ еднопосочната “ офанзива с дрон, виновна за първите жертви на Съединени американски щати от началото на нарастващия спор....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР