Американски следователи, които издирват изчезналата майка на три деца Мая

...
Американски следователи, които издирват изчезналата майка на три деца Мая
Коментари Харесай

Изчезнала преди 3 г.: мъж наел вещица, за да „прокълне жена му СНИМКИ

Американски следователи, които търсят изчезналата майка на три деца Мая Милет, споделят, че са разкрили доказателства, че брачният партньор й е платил повече от 11 000 $ на окултисти, с цел да „ санкционират “ брачната половинка му за хипотетична невярност.

Мая Милет, майка на три деца, която е работила в Центъра за военноморска информация на Съединени американски щати в Хавай, не е била видяна от 7 януари 2021 г. Малко преди изгубването й брачният партньор на дамата, някогашният снайперист от Военноморски сили на Съединени американски щати Лари Милет, се забърква с окултисти в опит да възвърне разпадащия се брак, написа The Daily Star.

„ Лари се свърза с няколко заклинатели онлайн в опит да избави брака си. Полицията откри критика с пет звезди, която Лари беше написал за една от самопровъзгласилите се вещици “, оповестява подкастът Lights Out.

В рецензията се споделя следното: „ Тя е блага, професионална и учтива. Любовното ми проклинание към момента не се е показало, само че в действителност се надявам и разгадавам на това. “
 Жена изчезна, нае магьосница, любовна магия, умъртви брачна половинка, преследвана брачна половинка, обвинен в държавна измяна, задържан от полицията Мъжът заподозрял жена си в изневяра Снимка: GoFundMe
Подкастърите разкриха, че тези заклинания костват единствено няколко $ и имат за цел по някакъв метод да накарат Мая още веднъж да бъде привлечена от брачна половинка си. С течение на времето мъжът похарчил повече от 11 000 $ за услугите на вещицата.

Били Литъл, някогашен следовател от Военноморски сили на Съединени американски щати, нает от фамилията на Мая да проверява мистерията, изяснява, че интернет е цялостен с хора, подготвени да създадат любовно проклинание за 5 $. Но той сподели, че Лари също е изпратил известие до самопровъзгласилия се „ заклинател “, като го моли да наложи проклинание върху красивата 42-годишна майка.
 Жена изчезна, нае магьосница, любовна магия, умъртви брачна половинка, преследвана брачна половинка, обвинен в държавна измяна, задържан от полицията Семейството отглеждало три деца Снимка: GoFundMe
Мъжът пращал и известия до родственик на Мая, в които намеквал, че я подозира в невярност към него. Подкастът Lights Out твърди, че той им е изпратил няколко пасажа от Библията. Когато членовете на фамилията отишли ​​да ревизират дамата, разкрили, че къщата е извънредно студена, всички прозорци са отворени и климатикът работи на цялостна мощ, макар че е средата на зимата. Лари разсъни съмненията им, като първо съобщи, че Мая се е заключила в спалнята и не може да излезе, а по-късно като сподели, че е отишла на „ разходка из страната на виното “.

Роднините оповестиха за терзанията си на полицията, полицията реши да не образува дело за ликвидиране и в началото третира изгубването на дамата като случай на изчезнало лице. Лари Милет беше задържан за убийството на жена си през октомври 2021 година и твърди, че е почтен. Мъжът твърдял, че Мая е напуснала дома им и трите им деца по лично предпочитание.

Превод: GlasNews
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР