Американски съдия присъди на актьора Брад Пит съвместно попечителство над

...
Американски съдия присъди на актьора Брад Пит съвместно попечителство над
Коментари Харесай

Брад Пит получи съвместно попечителство над децата

Американски арбитър присъди на артиста Брад Пит взаимно настойничество над децата в процедурата за бракоразвод с Анджелина Джоли, макар че звездата от " Господарка на злото " желае независимо настойничество.

Решението е взето от пенсионирания арбитър Джон Удъркърк, който преглежда бракоразводното дело частно, с цел да бъде избягната публичността. То визира пет от шестте деца на двойката - най-големият Мадокс към този момент е на 19 години, само че може да бъде обжалвано в държавен съд.

Една от най-обичаните холивудски двойки публично се раздели през април 2019 година, само че двамата към момента не са поделили имуществото си. През 2018 година те подписаха краткотрайно съглашение за взаимно гледане на наследниците си, без да реализират непрекъснато решение. Условията останаха поверителни.

Анджелина Джоли изиска бракоразвод с Брад Пит през 2016 година след двегодишен брак, дни след изострен спор, зародил посред им по време на полет на фамилията и децата им от Франция до Съединени американски щати. Тя го упрекна, че е упражнил принуждение по отношение на 15-годишния им тогава наследник Мадокс, само че следствие на ФБР и службата за протекция на детето завърши, без да бъде отправено обвиняване към артиста.

Пит изиска взаимно настойничество, а Джоли настоя тя да е главен настойник на децата им, което значи, те да живеят с нея, предава Българска телеграфна агенция. Три от децата на звездната двойка са младежи - Пакс е на 17 години, Захара - на 16, а Шайло - на 14. Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 година

Анджелина Джоли е на 46 години, а Брад Пит - на 57. Те живяха дружно от 2005 година до 2016 година и бяха считани за най-бляскавата двойка на Холивуд. Брад Пит е осиновил публично Мадокс, Пакс и Захара.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР