Американски рапър и актьор DMX (Ди Ем Екс), който призна

...
Американски рапър и актьор DMX (Ди Ем Екс), който призна
Коментари Харесай

Рапърът Ди Ем Екс зад решетките за нарушаване на условията за освобождаване под гаранция


Американски рапър и артист DMX (Ди Ем Екс), който призна пред съда виновността си за неплащане на налози в размер на 1,7 милиона $, е вкаран в алеста за нарушение на изискванията за освобождение под гаранция.

Рапърът, чието същинско име е Ърл Симънс, бе освободен под гаранция предходната година, при изискване, че ще се лекува от наркозависимост. Разрешено му беше да напуща клиниката, само че до него да има непрекъснато доктор.

Според уеб страницата Ти Ем Зи, DMX е нарушил тези правила, напускайки здравната институция. Свидетели го видели в един от питейните заведения в Сейнт Луис, щата Мисури, да пие алкохол. Впоследствие в кръвта на DMX са открити следи от наркотични субстанции. В резултат на това арбитър Джед Ракоф го изпрати зад решетките до оповестяване на присъдата.

47-годишният рапър, който призна виновността си, е заплашен от присъда до пет години затвор, три години под контрола на правоохранителните органи след освобождението, както и санкция от 100 000 $. Той ще би трябвало да заплати и 1,7 милиона $ налози, които дължи на страната. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР