Американски програмист реши да отслабне, след като кантарът му удари

...
Американски програмист реши да отслабне, след като кантарът му удари
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Програмист свали 80 кг с диета от най-вредните храни

Американски програмист реши да отслабне, откакто кантарът му удари 170 кг. Антъни Браун от Калифорния водил затънал метод на живот и се хранел погрешно, предпочитайки бургери, пържени картофи и сода.

Въпреки това, новината, че сестра му е болна от диабет, предиздвикала Браун да преразгледа своите привички в интерес на пилешки гърди, зеленчуци и овесени ядки. Той отбелязва, че търпението и дисциплината му издържали единствено един месец. За да не се мъчи, той още веднъж присъединил бургери и понички в храната си, само че понижил дневния калориен банкет от 8000 на 2000.

Как съумява един брокер да смъкна толкоз доста килограми, без да се подлага на диети и какви са простите му и ефикасни правила, които вкарва независимо в живота си, може да прочетете в jenata.blitz.bg.

" Някои хора се нуждаят от 2000 калории дневно, единствено с цел да поддържат тежестта си обикновено, само че аз тежах толкоз доста, че с моята " бургер диета " губех 1-2 кг на седмица ", сподели Браун.

За да избегне увисването на кожата заради бързото намаляване, мъжът почнал да спортува по един час дневно, което му разрешава да извае атлетично тяло с тегло от 94 кг. Сега Браун работи като фитнес треньор.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР