Американски представители са посъветвали украинския президент Володимир Зеленски да обмисли

...
Американски представители са посъветвали украинския президент Володимир Зеленски да обмисли
Коментари Харесай

САЩ призовават Зеленски да покаже готовност за преговори за прекратяване на конфликта

Американски представители са посъветвали украинския президент Володимир Зеленски да обмисли въпроса за договаряния с Русия, е споделила Андреа Кендъл, специалист в Центъра за нова американска сигурност. Думите й са представени от The New York Times, оповестява РИА Новости.

„ Съветват Зеленски да бъде изкусен. <...> Но мисля, че неговият инстинкт е да се бие на бойното поле “, сподели тя.

Американски държавници помолиха украинския водач да вземе поради мнението на страните, които не се причислиха към осъждането на Русия, и да не наподобява в очите на международната общественост като водач, който изрично се опълчва на всевъзможни договаряния.

Москва неведнъж е показвала готовността си за разговор, само че Киев е наложил възбрана за договаряния на законодателно равнище. Зеленски сподели на срещата на върха на Г-20 през ноември предходната година, че „ няма да има Минск-3. ” Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков означи, че сходни думи безусловно удостоверяват позицията на Киев за отвращение да стартира дипломатически развой.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР