Американски писател иска да види най-добрия ни шоумен Слави Трифонов

...
Американски писател иска да види най-добрия ни шоумен Слави Трифонов
Коментари Харесай

Предлагат Слави Трифонов за Гинес“, бил най-успешният водещ в целия свят

Американски публицист желае да види най-хубавия ни шоумен Слави Трифонов и предаването му в Книгата на Гинес. Идеята за кандидатстване на шоуто в най-впечатляващата книга за човешки достижения се заражда, когато посетител на Слави е американският публицист Лий Чайлд. Авторът на бестселъри приел да седне на жълтия диван, впечатлен от известността на Слави в България. Писателят, чиито авторски права за последния му разказ бяха изплатени за шест милиона $ от филмовата компания " Мирамакс “, дълги години е работил в пийпълметрична организация и е наясно с рейтингите, писа " България Днес “.

" Слави може би е най-успешният водещ в целия свят. Той от време на време има три милиона фенове от общо 5 милиона гледащи телевизия. Това е съвсем 60% и е съвсем необикновено голяма публика “, споделя Чайлд пред български публицисти.

За съпоставяне отпреди години " Шоуто на Джей Лено “ се гледа от три до пет милиона фенове на вечер, само че популацията на Съединени американски щати е 240 млн. поданици. Шоуто на Трифонов е обект на научно проучване и от проф. Катлин Диксън от американския университет в Северна Дакота. Темата на екипа й е " Токшоута и народна власт “, като експертката и хората й са избрали по едно предаване от Западна Европа, Източна Европа и Съединени американски щати. Екипът на Диксън избрал три записа от " Шоуто на Слави “, субтитрирани на британски с забавни посетители – струнен квартет " Бонд “, Жан Клод Ван Дам и Михаил Горбачов.

Проф. Диксън била сюрпризирана от обстоятелството, че в едно токшоу може да се организира заключителен президентски спор, като този преди години сред Петър Стоянов и Георги Първанов. Тя споделя на страницата на университета, че на никое място по света не е виждала комбинацията от язвителен монолог на водещия, балет и бенд онлайн, както в шоуто на Дългия. В отговор на думите й най-успешният ни водещ единствено се изсмял.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР