Американски пилоти са изправени пред нов вид ... НЛО. Те

...
Американски пилоти са изправени пред нов вид ... НЛО. Те
Коментари Харесай

Летци от ВВС на САЩ пред NYT: Все по-често се засичаме с НЛО с много странна форма

Американски водачи са изправени пред нов тип... НЛО. Те описаха за странните летящи обекти в изявление за The New York Times. Според водачите те са ги забелязали във Вирджиния, а по-късно в Аризона, всякога по време на извършения. По думите им това въобще не били летящи чинии, а нещо сходно на ярка топка, в която има куб.

Обектите едвам се движели, а след това ненадейно набирали скорост. Понякога странното НЛО безусловно висяло във въздуха 12 часа. Как е допустимо това, военните не схващат.

"Имаме самолети, които могат да летят на височина от 9 километра. Но тези обекти нямат мотори, нямат присъща форма ", сподели лейтенант Райън Грейвс.

"В отчетите се показва, че в някои случаи това може да са безпилотни самолети. Но ние нямаме информация и нямаме задоволително данни за следене ", споделя Джоузеф Градишър, представител на американския флот.

Пилотите показаха, че срещи със сходни обекти са почнали след промяна на старите радари на самолета. Въпреки това, както споделят специалисти, тук няма нищо непознато. Те обясниха, че е допустимо това да е техника или подвеждащи атмосферни феномени, а може би водачите просто са били преуморени.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР