Американски пилот, който не бил на работа, се опитал да

...
Американски пилот, който не бил на работа, се опитал да
Коментари Харесай

Пилот опита да разбие самолет, на борда му е имало 83 пътници

Американски водач, който не бил на работа, се опитал да изключи моторите на пътнически аероплан по време на полет между Сиатъл и Сан Франциско, съобщи Ройтерс, като се базира на самолетната компания " Аляска еърлайнс ", за която той работи.

USA: pilot attempts to crash plane with 80 passengers
— Voice of Europe???? (@V_of_Europe) Прочетете още

Инцидентът е станал в неделя. 44-годишният Джоузеф Емерсън съумял да влезе в пилотската кабина на аероплан на " Хърайзън еърлайнс " - дъщерно сдружение на " Аляска еърлайнс ", и се опитал да изключи моторите, преди да бъде спрян от капитана на полета и от втория водач.

EXCLUSIVE: Stunned neighbors of Alaska Airlines pilot and `fantastic father` Joseph Emerson come out in support of him, as he`s charged with 83 counts of attempted murder after trying to shut down plane`s engine
— Usa Jaun News (@UsaJaun)

В последна сметка самолетът бил отклонен към Портланд. Емерсън бил задържан на летището. В понеделник на пилота са повдигнати обвинявания в опит за убийството на 83-ма души.

Случаят се проверява. Мотивите на Емерсън за момента не са изяснени.

По-късно стана ясно, че водачът, който нощес се опита да разбие аероплан с над 80 души на борда, към този момент е упрекнат за опит за ликвидиране.

Американецът Джоузеф Емерсън не бил на работа и пътувал като елементарен пасажер, когато нахлул в кабината и опитал да изключи моторите. Капитанът и вторият водач съумели да го спрат и той бил изведен в задната част на самолета.

Машината кацнала спешно в Портланд, а обвиненият незабавно бил задържан. От самолетната компания лишиха доживотно разрешителното му, съобщи Нова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР