Американски официални представители са казали пред CBS News, чце изглежда

...
Американски официални представители са казали пред CBS News, чце изглежда
Коментари Харесай

Украйна прави важен пробив към Мелитопол

Американски публични представители са споделили пред CBS News, чце наподобява украинската войска е постигнала прогрес, придвижвайки се към окупирания от Русия град Токмак, жизненоважен пункт, сред силите на Киев и югоизточния град Мелитопол. 

Една от задачите на украинската контраатака е да напредне на юг през солидните съветски укрепления, с цел да освободи окупирания Мелитопол, който е подстъп към Крим, нелегално окупирания от Русия през 2014 година украински полуостров. Мелитопол е и значим от логистична позиция транспортен възел.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР