Американски кмет призова от мексикански плаж хората да не пътуват.

...
Американски кмет призова от мексикански плаж хората да не пътуват.
Коментари Харесай

Американски кмет призова от мексикански плаж съгражданите си да не пътуват

Американски кмет прикани от мексикански плаж хората да не пътуват. Става въпрос за Стив Адлър, градоначалник на град Остин, щата Тексас, който отишъл на фамилна отмора в Мексико в курорта Кабо Сан Лукас. И тъкмо от там той призовал хората в американския град да си да стоят у дома, визирайки разпоредбите за пандемията от ковид, предава Военновъздушни сили.

Така той става следващият политик, който е упрекнат в лицемерие поради рецесията с COVID-19.

Той е записал видео от курорта, само че без да излиза наяве, че е там, в което инструктира жителите на Остин да си останат в домовете и " че в този момент не е време за разпределяне ".

Адлър, който е демократ, отхвърля да е нарушил личните си регулации.

Според локален кореспондент от Остин, Адлер също по този начин е бил хазаин на сватбата на щерка си в деня преди полета през ноември, а на венчавката са участвали 20 души.

" Не е съвършено всичко това, което направихме досега, споделя Адлер по време на изявление през седмицата. - Очевидно има инфекции, които могат да се случат още. Но това, което направихме, бе да съблюдаваме разпоредбите. "

След като визитата му в Мексико стана публично известна, Адлер се е извинил обществено.

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм се извини предишния месец, откакто бе хванат в ресторант на вечеря с лобисти без маски, напомня Военновъздушни сили.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР