Американски изтребители били задействани в неделя в отговор на самолет,

...
Американски изтребители били задействани в неделя в отговор на самолет,
Коментари Харесай

Свръхзвукова скорост: Американски изтребители гониха частен самолет

Американски изтребители били задействани в неделя в отговор на аероплан, който в последна сметка се е разрушил в югозападната част на Вирджиния, твърди американски чиновник, представен от Си Ен Ен.

Не е ясно дали самолетът е нарушил неразрешеното въздушно пространство покрай Вашингтон, окръг Колумбия, или на борда е имало изключителна обстановка.

Американските изтребители провокирали звукова вълна, която се е чула в региона на Вашингтон.

От Северноамериканското командване за аерокосмическа защита разказват прихващането като „ рутинно “

Официален представител на Съединени американски щати съобщи, че F-16 не са свалили самолета.

Пилотът на гражданския аероплан не е реагирал, до момента в който изтребителите F-16 са се опитвали да открият контакт, се споделя в известие на континенталния район на Северноамериканското командване за въздушно-космическа защита на Съединени американски щати.

Изтребителите F-16 са били " упълномощени да се движат със свръхзвукова скорост ", което е довело до звукови гърмеж, чут в региона на Вашингтон.

Изтребителите F-16 са употребявали сигнални ракети " в опит да привлекат вниманието на водача ", се добавя в известието.

От написаното не излиза наяве от кое място е пристигнало това предложение

Гражданският аероплан, Cessna 560 Citation V, е бил прихванат от Северноамериканското командване за въздушно-космическа защита на Съединени американски щати към 15:20 ч. (местно време) и в последна сметка се е разрушил покрай националната гора " Джордж Вашингтон " във Вирджиния.

" Пилотът не е реагирал и след това самолетът Cessna се е разрушил наоколо до националната гора Джордж Вашингтон, Вирджиния ", се споделя в известието.

Четирима души са били на борда на самолета, който е надхвърлил плануваната дестинация с 315 благи, преди да се разбие, настояват източници, осведомени с следствието. Частният аероплан е бил регистриран във Флорида.

Междувременно камера за сигурност е снимала реакцията на куче, което се е уплашило от звуковия пукот, който раздрусал Вашингтон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР