Американски изтребител Ф-15 се е разбил край южните брегове на

...
Американски изтребител Ф-15 се е разбил край южните брегове на
Коментари Харесай

Американски изтребител се е разбил край бреговете на Япония

Американски изтребител Ф-15 се е разрушил край южните крайбрежия на Япония. Пилотът се е катапултирал и е избавен от японските въоръжени сили. Американската войска оповестява, че сега тече следствие на аргументите за случая, предава Франс прес, представена от Фокус.
Според японски медии самолетът е бил основан на база „ Кадена “ и е аварирал на 80 км. от град Наха, основният на японския южен остров Окинава.
Серия от повреди, включващи американски военни самолети, провокираха напрежение и през януари американският министър на защитата Джеймс Матис се извини на своя японски сътрудник във връзка на случаите.
Те включват спешни кацания от американски военни хеликоптери, и смъртоносна злополука предходната година на МВ-22 " Оспри ", която провокира огромна избавителна интервенция.
Редица закононарушения и катастрофи, в това число изнасилвания, побоища и злополуки при шофиране и шофиране в нетрезво положение от американски чиновници, също провокират митинги в Окинава, където са основани множеството американски елементи в Япония.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР