Американски генерал нападна бунтовниците хуси, твърдейки, че Америка трябва да

...
Американски генерал нападна бунтовниците хуси, твърдейки, че Америка трябва да
Коментари Харесай

Американски генерал заплашва бунтовниците хуси, казвайки, че Америка „трябва да ги смачка като муха“

Американски военачалник атакува бунтовниците хуси, потвърждавайки, че Америка „ би трябвало да ги смачка като муха “, откакто неговата флотът на страната реагира на войната на подкрепяната от Иран организация против Запада, като потопи три милиционерски лодки в Червено море.

В ранните часове на 31 декември, първият регистриран гибелен конфликт сред Съединени американски щати и Иран терористично прокси в Йемен се организира. Нуждаейки се обезверено от помощ, контейнеровоз на Maersk изпрати сигнали за помощ, че хусите са стреляли по кораба. В резултат на това американският флот изпрати хеликоптери, с цел да се опита да постави завършек на насилието. Въпреки това, вместо да подтикне към решение, милицията пренасочи огъня си към хеликоптера, вследствие на което Съединени американски щати дадоха отговор, като взривиха и трите кораба и убиха екипажа на борда.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Тот чества първата Коледа вкъщи след месеци в болница с животоспасяваща интервенция. рецесията, той има вяра, че времето за възпиране от дълго време е отминало.

Бившият пълководец на амер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР