Американски генерал e изчислил, че убитите и ранените в руската

...
Американски генерал e изчислил, че убитите и ранените в руската
Коментари Харесай

Американски генерал: Убитите и ранените в руската армия са над 100 000

Американски военачалник e пресметнал, че убитите и ранените в съветската войска са над 100 000 и добави, че въоръжените сили на Киев " евентуално " са претърпели сходно равнище на загуби във войната.

Оценките не могат да бъдат без значение доказани, заяви Ройтерс.

Но оценката на военачалник Мили оферират най-високата американска оценка на жертвите до момента в продължаващия съвсем девет месеца спор и идват в миг, когато Украйна и Русия са изправени пред евентуално зимно мъртвило в борбите, което съгласно специалисти може да предложи опция за някакъв тип договаряния.

Запитан за вероятностите за дипломация в Украйна, Мили означи, че ранният отвод от договаряния през Първата международна война е нараснало човешкото страдалчество и довело до още милиони жертви.

„ Така че, когато има опция за договаряния, когато може да се реализира мир... възползвайте се от момента “, сподели Мили пред Икономическия клуб на Ню Йорк.

По-рано в сряда Русия разгласи, че нейните войски ще се изтеглят от западния бряг на река Днепър покрай стратегическия южен украински град Херсон. Това беше несъмнено като забележителен крах за Москва и евентуална повратна точка във войната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР