Американски експерти предположиха какви могат да бъдат бъдещите руски военни

...
Американски експерти предположиха какви могат да бъдат бъдещите руски военни
Коментари Харесай

Military Watch прогнозира появата на самолети Су-60 и МиГ-41 в Русия

Американски специалисти допуснаха какви могат да бъдат бъдещите съветски военни самолети. За всеки модел Military Watch се опита да даде техническа аргументация.

Експерт на изданието отбелязва, че самолетите от ново потомство в Русия са основани от нулата. Той назовава PAK DA първият в класацията на бъдещите самолети бомбардировачи от ново потомство, който се създава в Русия.

Переспективният ракетоносец е избран като отговор на американския B-21 Raider и китайския H-20.

Очаква се първият полет на PAK DA да бъде приключен не по-късно от 2025 година. Той ще бъде оборудван, както счита създателят, в това число с хиперзвукови балистични ракети, написа "Поглед инфо ".

Експертът предвижда и появяването на самолета МиГ-36 в Русия - усъвършенствана версия на междинния изтребител МиГ-29 с благоприятни условия за отбягване на радари. Много технологии на този аероплан, съгласно създателя на публикацията, ще бъдат интегрирани от МиГ-35.

Проектът, счита специалистът, наподобява на програмата Boeing F-15 Silent Eagle, която има за цел да трансформира самолета в незабележим. Авторът има вяра, че изтребителят ще бъде оборудван с хиперзвукова ракета R-37M.

Друг предполагаем модел е МиГ-41, който ще комбинира преимуществата на руските МиГ-25 и МиГ-31, само че ще бъде доста усъвършенстван.

Предполага се, че това ще бъде хиперзвуков аероплан, който може да лети със скорост по-голяма от Мах 5, ще има мощни датчици и далечни хиперзвукови муниции.

Експертът чака, че самолетът ще може да работи на височини, доста по-високи от височината на МиГ-25, да лети в близкия космос и даже да заплашва вражеските спътници.

Авторът на публикацията чака и появяването на Су-60, изтребител за въздушно предимство от шесто потомство, който доста ще надмине настоящия дизайн на Су-57.

Освен това наблюдаващият чака появяването на Як-150. В поддръжка на това той се базира на съветските държавни медии, които потвърдиха, че "се работи за изтребител от ново потомство, кадърен на отвесно кацане - правоприемник на Як-141 ".

Проектът се появи в Съюз на съветските социалистически републики, само че беше спрян заради разпадането на страната, макар че беше най-напредналия изтребител, кадърен на отвесно политане, създаван в миналото, написа специалистът.

Конвенционалният Як-150 съгласно него може да включва редица характерности, които не са присъщи за Як-141, в това число понижаване на радарния профил, радар с деен фазов масив и нови муниции - по-специално хиперзвукова ракета въздух-въздух P -37M.

По-рано в Съединени американски щати показаха най-опасния боен транспортен съд в Русия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР