Американски богаташ ще лежи в затвора, след като е признал,

...
Американски богаташ ще лежи в затвора, след като е признал,
Коментари Харесай

53-годишен милионер прави секс с малолетна в самолет

Американски паралия ще лежи в пандиза, откакто е признал, че е правил секс с ученичка, до момента в който са летели с частния му аероплан, заяви "Индипендънт ".

Според правосъдните документи, Стивън Брадли Мел е оставил машината на автопилот, с цел да се отдаде полов контакт с 15-годишна във въздуха.

Търговецът на облигации от Ню Джърси е убедил майката на тийнейджърката, че ще преподава уроци по пилотиране.

53-годишния предприемач ще получи най-малко пет години затвор, откакто е признал виновността си.

Той разполага с хеликоптернаплощадка в дома си, има няколко самолета и ръководи благотворителната фондация "Air Lifeline ", която оказва помощ на фамилии с деца с медицински проблеми да ги транспортират на всички места из Съединени американски щати за лекуване.

Жененият татко на три деца почнал връзка с жертвата, тогава на 15, с текстови известия и Снапчат през 2017 година, съгласно правосъдната документи. Съобщенията им придобили полов подтекст откакто той един път написал "дали знае по какъв начин се прави орален секс ".

По-късно той я поканил да прекара време в къщата му в градчето Бедминстър. Мел "осъществил орална обич " с малолетната през юни 2017 година, съгласно съда.

По-късно той написал: "Липсваш ми толкоз доста! "

На идващия месец още веднъж осъществили полов контакт, а той е закупил контрацептив със незабавно деяние за нея.

Друго негово известие към тийнеджърката било: "Ако си нервна, ще боли повече. Когато си предразположена, ще се чувстваш ОК. "

На 20 юли 2017 година той лети с жертвата в частния си аероплан от летище Съмърсет към Барнстейбъл, Масачузетс, "с цел да я въвлече в нелегално действие, по-конкретно, в полов акт с лице, ненавършило 18 години ", написа в документите на съда.

По време на противоположния полет, е признал, че е оставил самолета на автопилот, с цел да се отдаде на полов акт.

По време на пътешестване до Ню Йорк през август 2017 година, Мел още веднъж е правил секс с момичето и е направил голи фотоси.

Мел, чиято жена е подала иск за бракоразвод, се е признал за отговорен през декември 2018 година Присъдата му ще бъде произнесена по-късно тази седмица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР