Американската звезда изгря на сцената на популярния музикален италиански фестивал

...
Американската звезда изгря на сцената на популярния музикален италиански фестивал
Коментари Харесай

Джон Траволта се отрече от патешкия си танц на „Сан Ремо"

Американската звезда изгря на сцената на известния музикален италиански фестивал „ Сан Ремо “, само че появяването му провокира единствено насмешки, рецензии и други вулгарни обиди.

Звездата от „ Брилянтин “ и „ Треска в събота вечер “, минаващ за прелестен танцьор, направи отблъскващ опит да денси на песента на Ромина Пауър „ Ква ква “ по мелодията на патешкия танц, прочут през осемдесетте години и у нас. Траволта пенсионерски отби номера с едно-две клякания и по този начин вбеси италианците, а феновете на най-популярния музикален фестивал на Ботуша го зялаха с хейт в обществените мрежи. Скандалът към този момент е прочут на Апенините като „ Траволтагейт “.

Италианските таблоиди пишат, че Джон трябвало да се включи в патешкия танц изцяло доброволно. От фрагментите обаче се вижда, че той прави такова включване с известна доза скука и отегчение, което е изписано по лицето му.

След тази акция Траволта помолил италианските медии да не излъчват това осъществяване, само че то пък стана шлагер в мрежите. Разбира се, по майсторство този танц е надалеч от осъществяванията на артиста в „ Криминале “, както и оня незабравим танц с Ума Търман в „ Pulp Fiction “.

Джон Траволта също по този начин излезе да танцува, обут с маратонки на известна марка, зад което италианците видяха скрита реклама.

„ Гавра с държавни пари “ – недоволстват злобарите на Джон, който е получил 300 хиляди $ за идиотската си поява на феста.

Източник: " Уикенд "

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР