Американската тенисистка Серина Уилямс заяви, че е готова да се

...
Американската тенисистка Серина Уилямс заяви, че е готова да се
Коментари Харесай

Серина Уилямс е готова за 24-а титла от Шлема

Американската тенисистка Серина Уилямс съобщи, че е подготвена да се бори за 24-а купата в кариерата си от шампионатите от Големия шлем на започващото в понеделник Открито състезание на Съединени американски щати. 38-годишната американка има 23 трофея от Шлема, а за последно победи на Откритото състезание на Австралия през януари 2017 година.

Оттогава тя остава на една купа от 24-е на рекордьорката Маргарет Корт (Австралия), откакто загуби финалите на " Уимбълдън " през 2018-а и на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2019 година. Уилямс обаче е твърдо решена да не се откаже.

" Очевидно в никакъв случай не съм удовлетворена. Това е историята на кариерата ми ", сподели американката пред кореспонденти на " Флашинг Медоус ", където тя завоюва първата си купа от сингъл от Големия шлем преди 21 години. " Сякаш в никакъв случай няма да бъда удовлетворена, до момента в който не се отдръпва. Никога няма да спра, до момента в който не спра със спорта. Просто съм такава персона ", добави Уилямс.

Поради прекъсването на сезона поради пандемията от ковид Откритото състезание на Съединени американски щати няма да бъде последният Голям шлем през 2020 година. Откритото състезание на Франция, което обичайно стартира в края на май, е планувано за края на септември.

" Обикновено се чувствате малко по-изморени, подготвени да приключите сезона след този финален шлем. Но това даже не е последният шампионата за тази година. Всъщност в действителност не знам по какъв начин да се усещам сега ", сподели още американката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР