Американската телевизия CBS е платила между 7 млн. и 9

...
Американската телевизия CBS е платила между 7 млн. и 9
Коментари Харесай

Интервюто на Опра с Принц Хари и Меган Маркъл струва между 7 и 9 млн. долара

Американската телевизия CBS е платила сред 7 млн. и 9 млн. $ за правата да излъчи изявлението на Опра Уинфри с Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, съобщи Уол стрийт джърнал.

Двучасовото изявление е планувано за неделя вечерта, след известното новинарско предаване на мрежата " 60 минути “. Неделя вечер е нощта с една от най-големите потребления на телевизия.

Същевременно малкия екран е оповестила, че продава времето за реклама по време на предаването по към 325 000 $ за 30 секунден блок. Това е двойно повече от нормалното за този час.

Като част от съглашението сред CBS и продуцентската компания на Уинфри, Harpo Productions, мрежата също има права да лицензира на интернационалните пазари. Във Англия изявлението ще се излъчи в понеделник по ITV.

Говорителка на интервюираните съобщи, че те не получават обезщетения за изявлението.

Уинфри има връзки със CBS. Тя имаше къс престой като член на екипа на " 60 минути “ и е дългогодишна другарка с водещата на CBS News Гейл Кинг. Освен това CBS е притежател на компанията, която популяризира дневното токшоу на Опра Уинфри.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха предходната година, че ще се отдръпват от кралското семейство на Англия. Херцогът и херцогинята на Съсекс, както са известни, желаеха да запазят комерсиалната марка " Sussex Royal “, само че чиновници от Бъкингамския замък споделиха " Не ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР