Американската суперзвезда Симон Байлс продължи грандиозното си завръщане след двугодишна

...
Американската суперзвезда Симон Байлс продължи грандиозното си завръщане след двугодишна
Коментари Харесай

Симон Байлс печели 21-ва световна титла и става най-титулуваната гимнастичка в историята

Американската суперзвезда Симон Байлс продължи грандиозното си завръщане след двугодишна пауза, като завоюва 21-ва международна купа със злато в многобоя за дами на международното състезание по гимнастика в петък.

Байлс доминираше на финала в Антверпен, където завоюва и първата си международна купа преди десетилетие, като взе злато с резултат от 58.399 точки пред защитаващата купата си Ребека Андраде от Бразилия (56.766), а американската й съотборничка Шилезе Джоунс взе бронз (56.332) ).

Байлс, на 26 години, също взе отборно злато със Съединените щати в сряда, по-малко от 10 месеца преди Олимпиадата в Париж.

Нейният шести международен успех в многобоя също дава на Байлс нейния 27-ми международен орден.

Тя може да разшири този резултат, защото към момента се бори за четири други подиума във финалите на уредите през уикенда.

Тексаската направи впечатляващо завръщане две години след Олимпиадата в Токио.

Пристигайки в Япония като огромният любимец с помощта на четирите си златни медала, извоювани пет години по-рано в Рио де Жанейро, Байлс се пречупи и се отдръпна от четири от петте финала. гимнастичките губят чувството си за това къде се намират във въздуха, с риск от пострадване, когато се приземят.

(AFP)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР