Американската суперзвезда Мадона реши да не изостава от нашата прима

...
Американската суперзвезда Мадона реши да не изостава от нашата прима
Коментари Харесай

Умира ли Мадона? Кралицата на попа написа завещание

Американската суперзвезда Мадона реши да не изостава от нашата прима Лили Иванова и написа своето наследство. Информацията е много притеснителна, защото идва на фона на скорошната хоспитализация на Кралицата на попа след затруднения от бактериална зараза, която докара до интубация и нескончаем болничен престой.

Източник на таблоида " Сън " означи, че 64-годишната изпълнителка е описала в детайли по какъв начин би трябвало да бъде ръководено наследството й, а документите към този момент са заверени в юридическа адвокатска фирма. Доста сходно на нашето Лиленце-Пиленце, което оставя имуществото си на фондация със своето име.

Според наследството на Мадона, след нейната гибел звукозаписните компании няма да имат право да употребяват нейното име и облик. Певицата изрично не разрешава основаването на холограми с нейния облик и потреблението им на концерти.

Освен това Мадона също прави фондация, която ще раздели по равно правата върху нейнките песни сред шестте й деца. И прецизира, че не желае нейното завещание да се трансформира в мотив за дрязги сред членовете на фамилията. На непрекъснатия си управител Гай Озири певицата приписва част от имуществото като признателност за това, че е бил до нея " и в положителни, и в неприятни моменти ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР