Американската рок група Maroon 5 ще пее на полувремето на

...
Американската рок група Maroon 5 ще пее на полувремето на
Коментари Харесай

Полемиката за шоуто на почивката на Супербоул приключи с избора на Maroon 5

Американската рок група Maroon 5 ще пее на полувремето на Супербоул. Освен трикратните носители на “Грами” в шоуто, което ще състои на 3 февруари в Атланта, ще вземат участие още рапърите Травис Скот и Биг Бой.

Изборът е предстоящ след отхвърли на певиците Риана и Карди Би поради несъгласието им с дейностите на Националната футболна лига (НФЛ) по отношение на някогашния куотърбек Колин Каперник. Той беше беше първият състезател, който коленичи по време на осъществяване на националния химн на Съединени американски щати в символ на митинг против расовото неравноправие, обществени несправедливости и полицейското принуждение. Това се случи през 2016 година, а през 2017-а стана всеобща процедура. Всичко това засегна освен спорта, а също политиката и бизнеса. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп осъди дейностите и прикани за санкции.
 Новината за присъединяване на Адам Лавин и бандата му бе предшествана от дискусия, защото 75 000 души подписаха онлайн петиция за това бившето гадже на съветската тенисистка Мария Шарапова да не пее на полувремето в символ на поддръжка за Каперник.

Скоро ще знаем и кои ще играят на 53-тия Супербоул - в неделя са финалите на двете конференции. В Американската противници са Канзас Сити Чийфс и Ню Инглънд Пейтриътс. " Патриотите " за осма поредна година са в тази фаза, което е връх. Те разрушиха Лос Анджелис Чарджърс с 41:28. Канзас пък се оправи с Индианаполис Колтс с 31:13.

В Националната конференция Ню Орлиънс Сейнтс приема Лос Анджелис Рамс в борба сред двата може би най-силни тима на постоянния сезон. " Овните " завоюваха с 30:22 против Далас Каубой ". В най-драматичния и равносилен дивизионен плейоф " светците " изхвърлиха от борбата първенеца Филаделфия Игълс след 20:14. Гостите водеха с 14:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР