Американската репортерка Дженифър Равало продължава да се оплаква от атаките

...
Американската репортерка Дженифър Равало продължава да се оплаква от атаките
Коментари Харесай

Джени Суши се оплака от нова брутална кибератака

Американската кореспондентка Дженифър Равало продължава да се оплаква от офанзивите против нея в обществените мрежи. След като преди няколко дни тя упрекна в кибертормоз приятелката на Кубрат Пулев - Андреа, в последните часове американската кореспондентка заля сторитo си с нови изявления.

Този път нецензурните думи не са отправени от фолкпевицата, а явно от почитатели на българската звезда в тежка категория на професионалния бокс.

“Духай ми бг к..а, ти си тъпа кучка. Май…а ти, май…а и на майка ти. Знае ли майка ти какво лайно си?”, написа незнаен мъж в профила на известната като Джени Суши журналистка.
 “Твоята майка е кучка, цялото ти семейство е такова. Нач…й си го. В България имаме доста девойки като теб. Но ти си доста тъпа кучка. Суши върни се в Турция, там ще те чук.т, както ти искаш, и ще ти дадат пари, тъй като ти искаш това”, написа различен консуматор на обществената мрежа.
 “Искам да дам публичност за кибертормоза. Той е действителен, няма лице, грозно и тъжно е”, написа Кралицата на голото суши в отговор на нападките против нея.
 Фенове обаче незабавно скочиха в нейна отбрана.

“Не обръщайте внимание на хората, които приказват неприятно. Те са невежи и техните мнения са единствено отражение на тяхната същина. Ти си страховит човек и струваш толкоз доста. Дръж главата си изправена, постоянно!”, написа обожател на атрактивната Суши.
 “До всички мои другари - благодаря ви за поддръжката. Ценя ви, всички”, трогна се американката.
 Както е известно, Дженифър Равало съди Кубрат Пулев за целувката след боксовата церемония в Коста Меса на 23 март. Тогава Кобрата, разчувствуван от успеха си над Богдан Дину, награби Джени Суши по време на изявление и я разцелува по устата. В резултат на постъпката му Атлетическата комисия на щата Калифорния го санкции с 2500 $, лиши спортните му права за период от шест месеца и го прати да посещава обучителен курс за полови похищения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР