Американската рап звезда Крис Браун не се яви на изслушването

...
Американската рап звезда Крис Браун не се яви на изслушването
Коментари Харесай

Крис Браун се направи на звезда и не отиде на съд във Франция

Американската рап звезда Крис Браун не се яви на чуването си в Париж, където бе свикан да се срещне лице в лице с французойката, която го упреква в обезчестяване, сподели нейният юрист.
Жената, която е на 24 години, твърди, че Браун дружно с телохранителя си и негов другар са я нападнали в първокласния хотел " Мандарин Ориентал " в нощта на 15 януари. Браун и неговите хипотетични съучастници бяха освободени без обвиняване през януари, откакто бяха арестувани за разпит след обвиняванията за обезчестяване и закононарушение с опиати.
Но пострадалата остана зад обвиняванията си и полицията прикани Браун на " борба " с обвинителя. Жената, която не е разпозната по име, сподели на полицията, че се е срещала с Браун в нощен клуб покрай бул. Шанз-Елизе. След това тя се е съгласила да се върнат в хотела му.
Глория Олред, известният американски юрист за правата на дамите и бранител на Джени Суши в драмата с Кубрат Пулев, представляващ пострадалата, съобщи, че неявяването на Браун е " скандално ".
" Защо не съумя да пристигна през днешния ден? Мисли си, че е над закона във Франция? Мисли ли си, че френската наказателна система е смешка? " сподели тя пред кореспонденти отвън съда.
Адвокатите на спечелилия " Грами " реализатор обявиха, че той е почтен и обмислят да заведат правосъдно дело за клюка. Френският юрист на Браун, Рафаел Чиче, не бе открит за коментар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР