Американската рап изпълнителка Лизо е една от публичните личности, която

...
Американската рап изпълнителка Лизо е една от публичните личности, която
Коментари Харесай

Различната певица, която се приема такава, каквато е

Американската рап изпълнителка Лизо е една от обществените персони, която постоянно е била откровена и положителна във връзка с ексцентричната си фигура и недоброжелателните отзиви, които постоянно чува във връзка с това.

Нещо повече - тя дефинира себе си като " икона " в изявление за списание People, в което тя е на корицата и което излиза в рамките на рубриката " Women Changing the World " (Жените, които трансформират света).

33-годишната певицата, спечелила Грами, приказва намерено за своята кариера, музиката, расата и най-много за тялото си. " Както аз, по този начин и доста, доста други хора, които наподобяват на мен, постоянно сме подценявани поради характерната си физика и това ни пречи даже да получаваме положителни благоприятни условия ", споделя тя. И добавя, че на дамите в нейното положение постоянно се гледа по един стандартен метод, без значение от гения и артистичните качества.

Но Лизо очевидно няма желание да се помирява с това и " просто да стои в ъгъла ". " Има доста хора като мен. И желая да бъдем освободени от рамките, в които сме сложени. "

Все отново, прибавя, че напоследък вижда, въпреки и едвам видимо, лека смяна в отношението и настройките на хората към дамите със закръглени форми. Дори споделя, че е чувала към този момент за прослушвания, в които се търсят реализатори " вид Лизо ". Знае, че има своя принос за това и се гордее.

И макар че Лизо не се свени да се обърне към хора, които я подлагат на критика за външния й тип, признава и че да се приказва непрекъснато на тази тематика от време на време е изморително и дразнещо. " Добре, всички знаем, че съм дебела ", споделя тя. " Но това не ме тормози. Харесва ми да съм такава, каквато съм, за себе си съм здрава и красива. Така че можем ли да продължим? "

И е права - всеки има своето тялото, има избора да го " ръководи " и да се грижи за него по този начин, както реши. И сигурно не е прелестно да чува непрекъснато мнения и странични отзиви по връзки на това тъкмо по какъв начин наподобява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР