Американската прелюдия към световната премиера на последния епизод от сагата

...
Американската прелюдия към световната премиера на последния епизод от сагата
Коментари Харесай

Краят на сагата Междузвездни войни дойде

Американската въведения към международната премиера на последния епизод от сагата " Междузвездни войни " към този момент е реалност. След денонощие галактическата приказка ще стартира околоземната си обиколка в киносалоните.

Едва ли има различен филм, който да е карал толкоз хора да подражават на актьорите в него. Едва ли друга модерна приказка е карала няколко генерации да тръпнат в очакване на идващия епизод пред огромния екран.

Звездната сага, почнала доста, доста от дълго време, през 1977-ма година, изживява коледния си край с " Възходът на Скайуокър ". Някои от актьорите не доживяха да го видят. Други споделят смесени усеща - на наслада и горест.
Оскар Айзък, артист: Ние изкачвахме тази планина от шест години и в този момент, когато стигнахме върха, възприятието е празнично. Знам, че още на следващия ден ще оплаквам, че към този момент не сме дружно и няма да вършим тези диви филми, само че тъкмо в този момент чувството е за празник.
Първата трилогия и последвалите от 99-та година по-нови епизоди родиха по този начин наречените " остаряла " и " нова " школа " Междузвездни войни ". Краят приключва с обединяване, с помощта на Скайуокър.

Скот Джонс: Смятам, че помогнах за обединяването на почитателите на старите и новите епизоди. Това придаде още смисъл на последния епизод.
Не, това не е същинският Марк Хамил. Скот Джонс е от почитателите, които реализират и невъзможното в устрема към обединение с обичаните си герои. Споменът за Кари Фишър също не избледнява. Петицията за слагане на звезда с нейното име в холивудската Алея на славата набъбва от от ден на ден подписи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР