Американската поп звезда Били Айлиш е голямата победителка на наградите

...
Американската поп звезда Били Айлиш е голямата победителка на наградите
Коментари Харесай

Били Айлиш е голямата победителка на наградите Грами

Американската поп звезда Били Айлиш е огромната победителка на премиите " Грами ". Тя завоюва 5 статуетки, в това число в категорията " Песен на годината ". Церемонията тази година обаче беше белязана от тъжната вест за гибелта на Коби Брайънт.

Церемонията по връчването на премиите " Грами " се организира в спортния комплекс " Стейпъл сентър " - мястото, където мина кариерата на Коби Брайънт. Неочакваната новина за трагичната му гибел в злополука с хеликоптер помрачи блестящото събитие. Музикалната промишленост отдаде респект на звездата.
Алиша Кийс: Днес сме тук на най-голямото музикално събитие. Но с цел да бъда почтена с вас, ние изпитваме ужасна горест, тъй като Лос Анджелис, Америка и целият свят изгубиха воин.
18-годишната Били Айлиш се трансформира в огромната сензация на вечерта. Поп изпълнителката победи с пет статуетки, в това число за албум, ария, запис на годината и най-хубав нов реализатор. Грабвайки премията за най-хубав албум, Айлиш усъвършенства достижението на Тейлър Суифт за най-млад актьор, получил оценката.
Били Айлиш: Толкова други песни заслужават това. Благодаря ви доста! Това е първото ми Грами. Никога не съм мислила, че иска ми се случи.
Тийн звездата стана и първият човек, спечелил във всички категории от " огромната четворка ", след Кристофър Крос през 1981 година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР