Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция

...
Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция
Коментари Харесай

Селена Гомес: Социалните медии са пагубни за моето поколение

Американската поп певица и актриса Селена Гомес съобщи на конференция в Кан, че обществените медийни платформи имат пагубно въздействие върху младежите, което може да е рисково и да способства за свят на дезинформацията, съобщи Ройтерс.

 
" Социалните медии в действителност са ужасни за моето потомство - сподели 26-годишната Гомес, която дойде в Кан, с цел да промотира кино лентата " Мъртвите не умират ". - Разбирам, че е занимателно да се употребяват обществени платформи, само че съм обезпокоена, когато виждам по какъв начин млади девойки и момчета са изложени на въздействието им. Не считам, че в някои случаи хората получават вярната информация. " Тя партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън във кино лентата, с който бе открит фестивалът.
 
Гомес има над 150 милиона почитатели в Инстаграм, без значение че за известно време отсъстваше от обществените мрежи.
 Селена Гомес партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън във кино лентата Мъртвите не умират, с който бе открит фестивалът в Кан Селена Гомес партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън във кино лентата „ Мъртвите не умират ”, с който бе открит фестивалът в Кан /Gulliver/Getty Images-->

 
Световноизвестната актриса Джулиан Мур по време на конференция в Кан се разгласи за равенството сред мъжете и дамите в киноиндустрията, предава Асошиейтед прес. " Аз твърдо стоя зад квотите в сектора, мисля че те са положително нещо за реализиране на полово тъждество, съобщи актрисата. Ние би трябвало необятно да отворим вратите на дамите и на малцинствата. Трябва да променим цялата просвета в киноиндустрията, и тук добра работа могат да свършат наложителните квоти за равнопоставено присъединяване на половете ".
 
" От 20 години сме като " жълтите жилетки ", настояваме за права и сме жертви на полицейско принуждение ", съобщи французинът Мадж Ли, който с първия си пълнометражен филм " Клетниците " бие паника за ситуацията в предградията, съобщи Франс прес. Филмът му е включен в конкурсната стратегия в Кан.

Мадж Ли е бранш и продължава да живее в Клиши-Монфермей в Сена-Сен Дени, източно от Париж. Той снимал документален филм за родния си град след протестите през 2005 година, провокирани от гибелта на двама младежи. През 2017 година снима късометражния филм " Клетниците ", който е номиниран за премия " Сезар ". По-късно показаното във кино лентата става основа на пълнометражния му филм, който довечера ще бъде показан на феста.
 
" През 2005 година си създадохме дребна визия за нещата, само че 15 години по-късно те въобще не са еволюирали ", означи той.

Четете също:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР