Американската поп изпълнителка Кейти Пери ще живее в манастир. Певицата

...
Американската поп изпълнителка Кейти Пери ще живее в манастир. Певицата
Коментари Харесай

Кейти Пери ще живее в манастир

Американската поп изпълнителка Кейти Пери ще живее в манастир. Певицата си извоюва това право по време на правосъден спор, който завоюва в края на предходната седмица.

Съдът почете желае ѝ да се реалокира да живее в остарял зарязан манастир в Лос Анджелис.

Певицата, която е следвана от над 106 млн. почитатели в Twitter, трябваше да завоюва благоразположението на две възрастни монахини, които до този миг живееха в манастира.

Римокатолическата епархия към този момент бе дала единодушието си, парцелът да бъде продаден на Кейти Пери. Но двете монахини не бяха съгласни с продажбата, макар напъните, които изпълнителката постави. Тя даже пя особено за тях, само че и това не оказа помощ до в този момент. Монахините упорстваха, че са в правото си да продадат парцела на притежателя на ресторант Дейна Холистър.

Миналата година арбитър разгласи за непозволен нотариалния акт, публикуван на Холистър, който искаше да трансформира живописното място в хълмистия квартал Лос Фелиз в бутиков хотел. След ден размисъл, правосъдните заседатели в Лос Анджелис взеха решение, че Холистър подвеждащо се намесил по време на продажбата на парцела, като даже твърдял, че е негов притежател.

Съдът присъди на Пери 1,57 млн. $, а на католическата епархия — 3,47 млн. $, за правосъдни разходи.

Църквата и Пери могат да получат даже и повече, когато делото стигне последваща инстанция, което се чака да стане на 1 декември, тъй като съдът ще отсъди и цената на вредите.

Адвокатът на Холистър съобщи, че общо 5 млн. за правосъдни разходи са прекомерно огромна сума. Предстои Пери да завърши преместването си в манастира.Тя се съгласи да заплати 10 млн. авансово за бъдещия си дом и още 4,5 млн. за създаване на място за молитвено уединение в границите на парцела.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР