Aмериканската полиция задържа 16-годишен жител на Ню Джърси по подозрение,

...
Aмериканската полиция задържа 16-годишен жител на Ню Джърси по подозрение,
Коментари Харесай

Кървав ужас в Новогодишната нощ: Тийнейджър уби родителите си, сестра си и свой приятел

Aмериканската полиция задържа 16-годишен гражданин на Ню Джърси по съмнение, че е умъртвил трима от неговите родственици, както и непосредствен другар. Според ченгетата тинейджърът, въоръжен с полуавтоматична пушка, умъртвил родителите си Стивън и Линда Колони, 18-годишната си сестра Британи Колони, както и Мери Шулц, 70-годишен фамилен другар, който живеел с тях, съобщи NJ.com. Властите споделят oще, че братът и дядото на младежа са оживели, защото са напуснали дома, където е станал ужасът.

Прокурор от окръг Монмаут съобщи, че младежът е бил задържан, откакто е имало позвъняване на телефон 911 от вкъщи в 11:43 часа. Той сподели още, че карцерът е " ялов " и не е претендирал потреблението на мощ.

Младежът ще бъде упрекнат като възрастен с четири обвинявания за ликвидиране и едно за владеене на оръжие за противозаконни цели.

Съседите на фамилията настояват, че 16-годишният не е ходил в същите държавни учебни заведения като своите братя и сестри. Майка му се е грижела за него, тъй като се е нуждаел от специфична помощ, само че бил " изцяло функционален ".

Все още не е явен претекстът за убийството.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР