Американската плувкиня, Кейти Ледецки, е доволна от решението за отлагане

...
Американската плувкиня, Кейти Ледецки, е доволна от решението за отлагане
Коментари Харесай

Ледецки за отменените Игри: Бе доста объркано, определено се отрази на психиката ми

Американската плувкиня, Кейти Ледецки, е удовлетворена от решението за отсрочване на Олимпийските игри в Токио за следващата година, макар че призна, че е било трудно да чака публично изказване за бъдещето на надпреварата. Днес публично бе взето решение Игрите в Япония да бъдат изместени за 2021 година поради пандемията от ковид.

"Всеки ден ми изглеждаше като цялостен месец ", призна шампионката с 5 олимпийски медала.

"Сигналите бяха толкоз смесени. Искахме да сложим здравето си и това на другите преди всичко, само че до момента в който едни ни споделяха да вършим тъкмо това, останалите ни насърчаваха да продължим да упражняваме. Просто бе ужасно нестабилно. "

"Честно казано, несъмнено се отрази на душeвността ми. Мисля, че множеството хора подценяват този аспект. Ясно е, че всички прекосяваме през едно и също нещо и би трябвало да сме единни, с цел да се преборим, само че на нас ни се споделяше да даваме най-хубавото от себе си в тренировките, тъй като Олимпиадата ще се състои ", съобщи Ледецки.

"Все отново съм удовлетворена от решението. Наистина не ми се пътуваше, не желаех да посрамвам себе си и останалите на риск. Да не приказваме, че това изобщо не бяха тренировки. През последните дни тренирахме, просто тъй като по този начин трябваше. Добре е, че най-сетне изяснихме обстановката. Имаме страхотна опция да работим повече и да забележим какво ще създадем след година ", приключи американката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР